About us

In 2007 werd ik geïnterviewd door een Nederlandse tv-serie over regengoten. De show heeft een geweldige job bij laten zien hoe regen goten zijn echt belangrijk voor mensen en het belang van hun regenwater oogsten en de rol die ze spelen in onze stad. Het kostte me veel tijd om te leren over het belang van regengoten voor de Nederlanders, en vooral hoeveel het in Nederland in de vraag is. Ik wilde meer te weten komen over regengoten om beter te begrijpen hoe ze worden beïnvloed door klimaatverandering, en de impact die ze hebben op hun milieu. Dus besloot ik de regengoten zelf te bestuderen.

Begin jaren negentig raakte ik betrokken bij de Dutch Green Revolution, toen mijn vader onderzoeker was bij het Rainwater Harvesting Lab. Ik heb ook sinds

Ik heb veel ervaring omdat ik de afgelopen 8 jaar heb gewerkt als waterman en waterreddingscoördinator. Ik ben ook een professionele fotograaf die veel van mijn shoots op water doet. Je kent me misschien van een paar video's over waterredding. Het is een zeer interessante en spannende carrière, maar ook een die soms kan een hoop hard werken. Als onderdeel van dit werk heb ik ook gewerkt met waterzuigers in Amsterdam, en gewerkt met de stadswatersystemen in de stad en andere delen van Nederland. Ik ben de belangrijkste fotograaf voor deze blog. Ik woon in Amsterdam en werk momenteel in Utrecht. Als u vragen of suggesties over mijn water fotografie laat ze hier.

Ik wil graag onze sponsors en hun medewerkers bedanken voor het toestaan van ons om deze reis te nemen op een regenachtige dag. Bedankt voor het ondersteunen van deze website en voor het lezen van mijn blog.

Mijn visie

Mijn passie is om u alle informatie die u nodig hebt over Rain Gutter reparatie.

Ik heb meer dan 17 jaar ervaring in het repareren van regengoten en heb meer dan 10 jaar in het veld gewerkt. Mijn belangrijkste focus ligt op regengoten, maar ik kan helpen met allerlei soorten goten zoals stoepranden, goten, goten met pijpen, regengoten. Ik repareer ook dakgoten.

Mijn kennis over regengoten is zo diep dat ik je kan vertellen waar je op moet letten en wat je verwachten als je een probleem hebt met een regengoten. Regengoten zijn altijd het eerste wat je moet kijken wanneer je goten uit elkaar komen als gevolg van een waterlek.

Voordat ik begin mijn blog wil ik u bedanken voor uw interesse in regen goten. Mijn passie is om u op de hoogte te houden van de best practices in regengoten reparatie. Ik doe ook mijn best om u te voorzien van nauwkeurige informatie over regen goten reparatie.

Op social media vind je mij in de categorie "RainGutters" in de Nederlandse sectie van Facebook. Op dit moment kan ik je niet veel vertellen over mijn leven als blogger, maar ik kan zeggen dat ik erg enthousiast ben over de toekomst. In het verleden heb ik niet de zorg over bloggen, maar nu wil ik een sociale media aanwezigheid hebben. Ik heb een idee over hoe het te doen, maar tot dan zal ik proberen om zo veel mogelijk blootstelling te krijgen via verschillende verkooppunten.

Als Nederlandstalige spreker gebruik ik dit woord vaak als voorbeeld voor hoe je Nederlands moet spreken. Het betekent "ik begrijp" in het Nederlands te zeggen. Het is een leuke manier om van het Nederlands een tweede taal te maken, en het is niet ongewoon om mensen dit te horen zeggen in gesprekken. Bijvoorbeeld, wanneer iemand zegt "Ik begrijp", ze bedoelen dat ze begrijpen de taal, maar ze weten niet wat het betekent om daadwerkelijk te zeggen dit woord. Het kan ook gezegd worden als een manier om "ik vind het leuk" in het Nederlands te zeggen.