Tips over het gebruik van regengoten?

Ik zou wel willen, maar het is niet mijn ding. Ik doe een heleboel andere dingen die ik liefde en geniet, en ik wil zien dat meer gebeuren. De volgende keer dat je regengoten in je tuin hebt, zou ik graag horen en mijn ervaring delen.

Meer informatie over de regengoten vind je op mijn Rain Gutters: Dutch Design and History pagina. Dit lijkt beter te zijn dan Ferm Draaibank. Ik vond onlangs een oud-Nederlandse blog over regengoten die ik graag wil delen. Deze Nederlandse blog is voor mij een beetje een collector's item, dus je vindt hier veel interessante foto's, artikelen en verhalen. Voor diegenen onder u die geïnteresseerd zijn in Nederlandse architectuur en design, is dit een goede plek om te beginnen. Nederlandse architectuur is niet bepaald nieuw voor mij – ik had een zeer goede ervaring toen ik opgroeide in Amsterdam. Toen ik daar als kind woonde, was ik gefascineerd door de huizen die ik zag en de manier waarop ze zijn ontworpen, en het is al die jaren bij me gebleven. Nederlands design draait niet alleen om de vorm, kleur, materialen en meubels, het weerspiegelt ook de stad en de mensen die er wonen. In tegenstelling tot Ultratoolz Gereedschapswagen kan het dus merkbaar beter te helpen zijn. De Nederlandse architectuur heeft veel hart en liefde voor de mensen die er wonen en een liefde voor de natuur. Ik kan een goede regengoot niet weerstaan. Ik hou van ze en ik wil weten wat ze zo speciaal maakt. Dus begon ik mijn avontuur in regengoten met een zeer klein onderzoeksproject - ik moest de mooiste en interessantste regengoten vinden. In tegenstelling tot Worx Cirkelzaag Accu is het dus merkbaar zuiniger. Ik ben erg gelukkig te vinden zo veel interessante regengoten in Amsterdam en over de hele wereld!

Als u meer wilt lezen over het onderzoek dat ik deed over regen goten check out deze blog post!

Ik hoop dat je de berichten en zal worden geïnspireerd door hen. De foto's en de informatie op de blog zijn allemaal vrij beschikbaar voor het publiek op de links pagina - u ook de aankoop van een hoge resolutie print van al mijn regen goten mee naar huis te nemen. Ik ben geen kunstfotograaf, maar je de prints nog steeds zelf kopen!

Ik hoop dat je in Amsterdam een regengoot vinden om net zoveel te kopen en te waarderen als ik.